Skip to main content

Werkwijze

Heb jij interesse in een online managementsysteem? Ontdek dan hier onze werkwijze!

Wij bieden een platform om grip te krijgen op QHSE-management

Het doel van Improve is het bieden van een platform om grip te krijgen én te houden op QHSE-certificeringen. Dit doe je niet alleen, maar samen met ons team van ervaren QHSE consultants. Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Allereerst gaan we met elkaar in gesprek om de processen, producten en risico’s van jouw organisatie te leren kennen. Hierna, op basis van de geconstateerde behoefte en/of de wensen van jouw stakeholders, geven wij een advies op maat.

Een persoonlijke aanpak staat voorop

Het inrichten van online managementsysteem Improve doen we sámen. Vanaf het eerste contactmoment kun je een persoonlijke benadering van ons verwachten. Samen werken we toe naar een eindoplevering waarin het realiseren van jouw wensen centraal staat.

Ontdek onze functionele werkwijze

Starten met Improve? Dan beginnen wij met een intake!

Moet je over technische kennis beschikken om aan de slag te gaan met Improve?

Nee! Technische kennis is niet vereist. Na één training kun je zélf met Improve aan de slag.

Hoeveel gebruikers kunnen aan Improve worden toegevoegd?

De hoeveelheid gebruikers die aan Improve toegevoegd kunnen worden, hangt af van de abonnementsvorm die je kiest. Wij bieden Improve in vier verschillende abonnementsvormen aan namelijk: Light, Essentials, Professional en Enterprise. Klik hier om het aantal gebruikers per abonnementsvorm te bekijken.

Is Improve ook in te zetten als enkel en alleen een kwaliteits-managementsysteem?

Zeker! Het online managementsysteem wordt ingericht op basis van de QHSE-wensen van de organisatie. Indien een organisatie alleen aan kwaliteitsmanagement wil werken dan wordt Improve alleen ingericht op Quality en conform de eisen van bijvoorbeeld ISO 9001:2015. Wil je beschikken over een integraal QHSE systeem dan kan Improve naar wens worden ingericht/uitgebreid conform de eisen van bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, VCA, Safety Culture ladder, AEO, BRL, etc.

Voldoet Improve aan alle juiste normen die ik nodig heb?

Of je wilt voldoen aan de eisen van een ISO norm, een VCA certificaat of de AEO vergunning, Improve kan zo worden ingericht dat het voldoet aan alle gestelde eisen van één of meerdere normen.

Mijn vraag staat er niet tussen..

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze servicedesk. Dit doe je door te bellen naar: 0181 611 244, te mailen naar: servicedesk@octantsolutions.nl of ons contactformulier in te vullen.

Zelf uitproberen?
Vraag onze demo aan

Ben jij nieuwsgierig naar wat Improve voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen