Wij bieden een platform om grip te krijgen op QHSE-management

Het doel van Improve is het bieden van een platform om grip te krijgen én te houden op QHSE-certificeringen.

Dit doe je niet alleen, maar samen met ons team van ervaren QHSE consultants. Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Allereerst gaan we met elkaar in gesprek om de processen, producten en risico’s van jouw organisatie te leren kennen. Hierna, op basis van de geconstateerde behoefte en/of de wensen van jouw stakeholders, geven wij een advies op maat.

milieu management systeem

Ontdek onze functionele werkwijze

Starten met Improve? Dan beginnen wij met een intake!

Intake

Aan de hand van de processen, producten en risico's stellen onze consultants de behoefte van de organisatie en haar stakeholders vast.

Op deze manier weten we precies wat er nodig is om het online managementsysteem conform de gewenste norm, checklist of vergunning in te richten.

INRICHTING

Na korte interviews met de proces-eigenaren richt onze QHSE consultant Improve voor jou in en stelt de benodigde procesbeschrijvingen, formulieren en werkinstructies op.
Na het instellen van de workflows, de gebruikersrechten en de inrichting van de grafieken wordt het systeem aan je opgeleverd.

TRAINING

Voor zowel de light users als full users van Improve organiseren wij een interactieve workshop (duur max. een dagdeel) over het gebruik en de werkwijze van het online managementsysteem. We nemen je mee door alle functionaliteiten en vertellen hoe registraties moeten worden ingevuld, hoe dashboards ingericht kunnen worden én hoe formulieren en grafieken kunnen worden gemaakt

 

 

SUPPORT

Na de oplevering en training nog vragen over het gebruik van Improve?

Onze servicedesk staat tijdens werkdagen altijd voor je klaar!

Donna met online management systeem Improve

Een persoonlijke aanpak staat voorop

Het inrichten van online managementsysteem Improve doen we sámen. Vanaf het eerste contactmoment kun je een persoonlijke benadering van ons verwachten. Samen werken we toe naar een eindoplevering waarin het realiseren van jouw wensen centraal staat. 

Veel gestelde vragen

Nee! Technische kennis is niet vereist. Na één training kun je zélf met Improve aan de slag. 

De hoeveelheid gebruikers die aan Improve toegevoegd kunnen worden, hangt af van de abonnementsvorm die je kiest. Wij bieden Improve in vier verschillende abonnementsvormen aan namelijk: Light, Essentials, Professional en Enterprise. Klik hier om het aantal gebruikers per abonnementsvorm te bekijken. 

Zeker! Het online managementsysteem wordt ingericht op basis van de QHSE-wensen van de organisatie. Indien een organisatie alleen aan kwaliteitsmanagement wil werken dan wordt Improve alleen ingericht op Quality en conform de eisen van bijvoorbeeld ISO 9001:2015. Wil je beschikken over een integraal QHSE systeem dan kan Improve naar wens worden ingericht/uitgebreid conform de eisen van bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, ISO 22000, VCA, Safety Culture ladder, AEO, BRL, etc. 

Je kunt jouw klanten, leveranciers maar ook externe auditoren toegang geven tot Improve. Stuur de gewenste personen een uitnodigingslink en zij kunnen het door jou gewenste formulier invullen (bijvoorbeeld voor een klanttevredenheidsonderzoek, incidentenformulier, etc.) of specifieke procedures bekijken.

Of je wilt voldoen aan de eisen van een ISO norm, een VCA certificaat of de AEO vergunning, Improve kan zo worden ingericht dat het voldoet aan alle gestelde eisen van één of meerdere normen. 

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze servicedesk. Dit doe je door te bellen naar: 0181 611 244, te mailen naar: servicedesk@octantsolutions.nl of ons contactformulier in te vullen.

Zelf onze werkwijze ontdekken?

Wil je Improve zelf uitproberen? Ga dan aan de slag met ons online managementsysteem en ervaar alle voordelen en gebruiksgemakken.

© 2022 Improve by Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV. 

 

Alle rechten voorbehouden.