Skip to main content

Klanten waar we trots op zijn

De volgende klanten maken dagelijks gebruik van Improve:

André PonsenDirecteur bij SVP Schoonmaak

Octant heeft bij onze schoonmaakorganisatie Improve geïmplementeerd. In dit systeem zijn ISO 9001 en VCA* verwerkt. Wij hebben de introductietraining als prettig ervaren en kunnen hierdoor snel en efficiënt met het systeem uit de voeten. Het scheelt ons aardig wat papierwerk. Bijna alles gebeurt online. Een aanrader dus!

Nathaly van LaarProjectmanager Veiligheid en Communicatie bij Van Laar TSO

De webapplicatie is echt een topsysteem. Praktisch, overzichtelijk en zeer eenvoudig om mee te werken.

Henk RathQHSE Manager bij A&M Recycling

Ons bedrijf is gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001, VCA**, MVO & CO2 prestatieladder en de Safety Culture Ladder trede 3. Met Improve beheren we alle benodigde documenten en formulieren die nodig zijn voor deze certificaten.

LennekeNew Way Marketing en Media

Wij gebruiken Improve voor onze kwaliteitsdoelen, op deze manier houden wij zicht op ons kwaliteitsmanagement. Een fijn systeem!

Roberto DikmansSupervisor Export bij BG Freight Line

Octant is een professioneel en toegewijd bedrijf. De adviseurs zijn kundig en uiterst behulpzaam. De samenwerking verloopt prettig en leidt tot het beoogde resultaat. Het opgeleverde QMS Improve is een onmisbare tool voor onze AEO-status.

Arco BakkerDirecteur bij DNA United Forwarders

Sinds 5 jaar werken wij naar volle tevredenheid met Octant, ze ondersteunen ons op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid, GDP en AEO. Zij bieden een praktisch managementsysteem om te voldoen aan de eisen van deze normen en geven deskundig advies. Wij zijn zeer tevreden!

Zelf uitproberen?
Vraag onze demo aan

Ben je benieuwd naar wat Improve op gebied van AEO voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Wil je een AEO-status behalen of wil je je huidige AEO-managementsysteem digitaliseren? Vul je gegevens in op de demopagina. Na het ontvangen van jouw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Demo aanvragen