Skip to main content

Over Improve

Met meer dan 16 jaar ervaring helpen wij talloze bedrijven met het opzetten, beheersen en uitzetten van online managementsystemen. Lees hier alles over Improve.

Maak kennis met ons online managementsysteem Improve

Ben je niet bekend met het opzetten en implementeren van een managementsysteem? Dan kan het een lastig klusje zijn. Daarom hebben wij een op maat gemaakt en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkelt dat al voldoet aan de eisen uit de norm. Wij vinden het namelijk belangrijk dat het systeem voor iedereen toegankelijk en eenvoudig te gebruiken is.

INTEGRAAL MANAGEMENTSYSTEEM

Eén managementsysteem voor al uw normen

ISO 9001

ISO 45001

ISO 14001

ISO 27001

VCA Checklist

AEO Guidelines

Hoe wij dit anders aanpakken?

Simpel! Improve wordt geheel op maat gemaakt met de juiste procedures en formulieren voor jouw organisatie. Als dit eenmaal door jullie is goedgekeurd dan zorgen wij dat dit beschikbaar is in Improve. Je hoeft zelf bijna niets te doen!

Staan alle procedures en formulieren klaar? Dan kunnen jullie na een korte training direct aan de slag met het verzamelen van QHSE registraties zoals klachten en incidenten en het uitvoeren van bijvoorbeeld een klanttevredenheidsonderzoek of leveranciersbeoordeling.

Om jou volledig te ontzorgen voeren wij Indien gewenst de context analyse, directiebeoordeling en tot slot een interne audit uit. Tijdens de interne audit toetsen wij of jouw managementsysteem goed is geïmplementeerd en voldoet aan de norm, wetgeving, klanteisen en de eisen van jouw organisatie. Alle bevindingen en afwijkingen worden vastgelegd in een auditrapportage.

Als alle QHSE registraties rond zijn dan ben je klaar voor certificatie! De externe audit kunnen wij niet voor je uitvoeren, maar wij hebben een groot netwerk aan instanties waar wij veel mee samenwerken. Wij weten precies welke instantie de beste match voor jou is.

Wil jij werken met Improve? Dat kan al vanaf €1.700,- per jaar!

Meer dan 16 jaar ervaring

Het online managementsysteem is bedacht en ingericht door onze QHSE consultants die al meer dan 16 jaar managementsystemen opzetten en implementeren. Door de jaren heen hebben wij met allerlei softwarepakketten voor managementsystemen gewerkt. Vaak zijn dit lege systemen die nog “gevuld” moeten worden met procedures, formulieren en dashboards. Daarom hebben wij Improve ontwikkelt. Volledig gevuld met de juiste documenten die voldoen aan de norm zodat jij direct aan de slag kan.

Octant QHSSE Consultants

Bij Octant QHSSE Consultants weten we alles over Quality, Health, Safety, Security én Environment risico’s en hoe deze het beste te beheersen. Onze passie is het praktisch implementeren van QHSE awareness op de werkvloer.

Dat doen we door het opzetten van een managementsysteem maar daarnaast krijgen wij veel energie van het uitvoeren van Risico Inventarisaties & evaluaties, interne audits, het verzorgen van allerlei Safety & Security Awareness trainingen en natuurlijk periodieke QHSE ondersteuning. Wij motiveren jouw collega’s om met QHSE aan de slag te gaan.

Bekijk Octant QHSSE Consultants

Zelf uitproberen?
Vraag onze demo aan

Ben jij nieuwsgierig naar wat Improve voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo aan!

Demo aanvragen