Maak kennis met ons online management systeem

Met Improve kan je al je QHSE registraties, procedures, formulieren, werkinstructies en rapportages op één plek beheren. Hoe? Simpel. Door één eenvoudige tool in te zetten voor registraties, analyses, verbeteringen. Met andere woorden: real-time verbetermaatregelen en daar direct de status van inzien. 

Gemakkelijke Cloud aansturing

Het hele online managementsysteem kun je gemakkelijk vanuit de Cloud besturen en is dus overal bereikbaar. Zowel op desk- en laptop als mobiele devices. Je kan met zoveel collega’s als je wilt werken in Improve. Het systeem kent verschillende soorten users. Per user kan je de rollen en rechten apart instellen.

isms systeem

Meer dan 16 jaar ervaring

Het online managementsysteem is bedacht en ingericht door onze QHSE consultants die al meer dan 16 jaar managementsystemen opzetten en implementeren. Door de jaren heen hebben wij met allerlei softwarepakketten voor managementsystemen gewerkt. Vaak zijn dit lege systemen die nog “gevuld” moeten worden met procedures, formulieren en dashboards. 

 

Hoe wij dit anders aanpakken?

Hoe wij dit anders doen? Simpel! Improve wordt voor het gebruik geheel op maat gemaakt met de juiste procedures voor jouw organisatie. Werken met Improve? Dat kan al vanaf €1.500,- per jaar. 

Octant QHSSE Consultants

Bij Octant QHSSE Consultants weten we alles over Quality, Health, Safety, Security én Environment risico’s en hoe deze het beste te beheersen. Onze passie is het  praktisch implementeren van QHSE awareness op de werkvloer. Dat doen we door het opzetten van een managementsysteem maar daarnaast krijgen wij veel energie van het uitvoeren van Risico Inventarisaties & evaluaties, interne audits, het verzorgen van allerlei Safety & Security Awareness trainingen en natuurlijk periodieke QHSE ondersteuning. Wij motiveren jouw collega’s om met QHSE aan de slag te gaan.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik dan op de button hieronder.

© 2022 Improve by Octant Veiligheids- & Risicomanagement BV. 

 

Alle rechten voorbehouden.