Skip to main content

Ontbijtsessie

Ben je op zoek naar een online QHSE managementsysteem dat jou helpt te voldoen aan de normeisen van bijvoorbeeld ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 27001, VCA en/of AEO? Ontbijt dan vrijblijvend met ons mee op maandag 13 mei en dinsdag 30 mei.

Het online managementsysteem Improve

Een QHSE-beheerstool waar al jouw procedures en (werk)instructies eenvoudig zijn in te zien én waar je alle QHSE meldingen zoals Safety inspecties, klachten,  incidentmeldingen, auditbevindingen, etc. eenvoudig in kunt registreren? Maak kennis met Improve tijdens onze ontbijtsessie van 13 en 30 mei.

Wat kun jij verwachten tijdens de ontbijtsessie?

Na een heerlijk ontbijt verzorgen wij een interactieve demonstratie over het online QHSE managementsysteem Improve. Ontdek hoe je met ons systeem eenvoudig grip krijgt op de kwaliteit en veiligheid van jouw organisatie. Digitaliseer eenvoudig al je (huidige) procedures, registratieformulieren en werkinstructies met behulp van het online managementsysteem Improve.

Impressie

Ontbijtsessie

Wil je alles weten over het digitaliseren van jouw kwaliteits-, veiligheids- of milieumanagementsysteem? Of wil je op korte termijn een ISO, AEO of VCA certificering behalen? Meld je dan aan voor de ontbijtsessie en maak kennis met Improve!

Ontbijt je mee?

7:30 uur: Inloop en ontbijt
8:15 uur: Presentatie Improve
9:15 uur: Q&A sessie

Meld je hier aan!

    Datum