Skip to main content

Quality

Alle kennis en documenten op één centrale plek, om zo het optimale uit jouw kwaliteitsdoelen te halen. Weg met papierwerk tijd voor een kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 9001.

Voor het waarborgen van kwaliteit binnen jouw organisatie is een kwaliteitsmanagementsysteem tegenwoordig onmisbaar. En dan het liefst één die je dag efficiënter maakt, je organisatie verbetert en de kwaliteit van producten optimaliseert. De stoffige mappen uit de dossierkast worden ingeruild voor een werkzaam systeem dat écht in de organisatie wordt gebruikt. Zonder poespas, duidelijke procedures, formulieren en documenten om zo te voldoen aan de ISO 9001 certificering.

8000

KAM-managers gingen jou voor!
Waarom kiezen voor het kwaliteitsmanagementsysteem Improve?

 • Een professioneel systeem dat jou helpt te voldoen aan de ISO 9001 eisen
 • Gebruiksvriendelijk, zonder lange trainingen
 • In korte tijd te implementeren binnen jouw organisaties
 • Alle documenten op één plek
 • Autorisaties en gebruiksrechten voor optimale functionaliteiten
 • Continu werken aan kwaliteitsdoelen

Met Improve sta je al 3-0 voor!

Het grootste voordeel van Improve is dat het hele systeem al gevuld is met jouw wensen! Wil jij het systeem gebruiken als kwaliteitsmanagementsysteem? Dan staan alle registratieformulieren, documenten en andere benodigde zaken conform de ISO 9001 al klaar. Wij regelen de inrichting, zodat jij alleen nog maar aan de slag hoeft met de uitvoering.

Autorisaties en gebruiksrechten

Jij als KAM-manager bent in de lead van jouw QHSE-afdeling. Medewerkers op de werkvloer hebben daarom hele andere gebruiksbehoeftes dan jij. Binnen Improve bepaal jij gemakkelijk wie welke rechten heeft. Op deze manier heeft iedere gebruikersrol een persoonlijke omgeving. Wel zo overzichtelijk.

Wat het kwaliteitsmanagementsysteem Improve bijzonder maakt

Het unieke aan het kwaliteitssysteem Improve is dat het systeem al volledig is ingericht met de juiste processen, documenten en registratieformulieren voordat jij als KAM-manager met het systeem aan de gang gaat. Wij als ervaren QHSE-professionals vullen de systemen voor onze opdrachtgevers al direct, zodat jij dit zelf niet hoeft te doen. Dat scheelt tijd, zodat jij direct aan de slag kan met jouw kwaliteitsdoelen.

Vanuit Improve naar de gehele organisatie

Op pc, ipad en mobiel is Improve altijd en overal te openen. Meldingen en verbetermaatregelen worden eenvoudig uitgezet naar de verantwoordelijke medewerker. Door een geautomatiseerd taakbeheer weet je precies welke maatregelen je nog moet uitvoeren. Is een verbetermaatregel niet tijdig opgepakt? Dan geeft Improve automatisch een melding over de nog openstaande maatregelen.

Dus twijfel jij of Improve wat voor jouw organisatie is?

Bekijk dan één van de redenen waarom jij een KMS systeem zoals Improve zou moeten inzetten:

Als jij structureel wil werken aan de kwaliteit van de organisatie

Als jij het oude KMS systeem wilt digitaliseren

Op zoek bent naar een KMS systeem die al voldoet aan de ISO 9001 norm

Een KMS systeem zoekt die eenvoudig te integreren is met andere QHSE normen zoals: ISO 45001, ISO 14001, VCA en AEO

Continu Verbeteren

Beoordelen of de organisatie voldoet aan de gestelde kwaliteitsdoelen? Door heldere dashboards en grafieken heb je altijd direct inzicht in trends, meldingen en risico's. Zo kan de directie vrijwel direct acteren op het nemen van nieuwe verbetermaatregelen.

Tijdens een audit laat jij zien dat je procesmatig te werk gaat

Geef een extern auditor tijdens de audit tijdelijk toegang tot Improve en laat zien dat jouw organisatie voldoet aan de eisen uit de ISO 9001 norm.

Compliance managament

Improve heeft de oplossing om jou te helpen bij compliance management. Het systeem beschikt over een overzichtelijk register dat volledig is gevuld met de actuele wetgeving en de eisen waar de organisatie aan moet voldoen. Maar organisaties hebben in sommige gevallen meer verplichtingen dan alleen de vigerende wet- en regelgeving. Uiteraard is het mogelijk om het register aan te vullen met o.a. normen, bedrijfsspecifieke wetgeving, Pseudowetgeving, etc.

Het reduceren van klachten

Iedere organisatie krijgt te maken met klachten van klanten of andere betrokkenen. Daarom is het belangrijk om je klachtenproces goed op orde te hebben, zodat je klachten goed kan afhandelen en ze in de toekomst kan voorkomen. Online software voor klachtenmanagement helpt je hierbij.
De voordelen van online klachtenmanagement in Improve:

 • Op maat gemaakt klachtenformulier (zelf aan te passen).
 • Makkelijk uitzetten van verbetermaatregelen in jouw organisatie.
 • Snelle klachtenafhandeling in één systeem.
 • Meer inzicht in type klacht en oorzaak.
 • Zoek en filter makkelijk op geregistreerde klachten.
 • Leer van klachten met PDCA-cyclus: evalueer de genomen verbetermaatregel, stuur eventueel bij en leg het vast en sluit de klacht in Improve.

In het online dashboard van Improve zie je realtime hoe het met de klachtenafhandeling gaat. Hoeveel klachten zijn binnen de gestelde tijd afgerond? Hoeveel klachten zijn naar tevredenheid opgelost? En over welke productlijn of dienst komen de meeste klachten binnen? Je heb het in een paar klikken allemaal op je scherm. Met Improve werk je zo aan continue verbetering van je dienstverlening of product.

Klaar voor de start?
Ready, set & Improve!

Wil jij kwaliteits-managementsysteem Improve zelf uitproberen? Ga dan aan de slag met Improve en ervaar alle voordelen en gebruiksgemakken zelf!

Demo aanvragen