Skip to main content

QHSE Management

Alle normen op basis van Quality, Health & Safety, Security en Environment in één online QHSE managementsysteem beheren? Improve is de QHSE oplossing die jouw organisatie écht verder brengt!

QHSE software Improve

Een goed QHSE beleid is erg belangrijk en waardevol voor bedrijven. Met de software Improve heb je QHSE management volledig onder controle. Het zorgt voor transparantie, grip en controle over je hele bedrijfsstructuur. Daarnaast geeft het systeem inzicht over hoe het bedrijf functioneert en welke processen verbetering nodig hebben.

Starten met Improve betekend afscheid nemen van de statische handboeken, losse en onsamenhangende Word documenten en Excellijstjes. Vanaf nu kun je alle QHSE meldingen registeren in de online omgeving en alles op één plek beheren.

Waarom een online managementsysteem opzetten?

Het opzetten van een online managementsysteem is, met name de laatste jaren, sterk in opkomst. Het voordeel van een online managementsysteem is dat je alle procedures, documenten en registratieformulieren op één plek kan beheren. Registreren kan altijd én overal. Bovendien ‘dwingt’ een online managementsysteem je vaak tot het automatisch doorlopen van stappen of acties. Daardoor kun je er haast niet aan ontkomen om bijvoorbeeld verbeteracties uit te voeren.

Een online managementsysteem vergroot het draagvlak voor QHSE

Met een online QHSE managementsysteem is QHSE niet meer alleen het feestje van de KAM of QHSE manager. Omdat gebruikers nu eenvoudig alle QHSE meldingen en registraties zelf kunnen invoeren (via een mobile device of computer).  Hierbij kunnen ze gelijk foto’s of documenten uploaden én direct een verbetermaatregel in de organisatie uitzetten. Doordat medewerkers op de hoogte gehouden worden van de voortgang van verbetermaatregelen wordt het QHSE beleid door jouw hele organisatie gedragen.

Grafieken en dashboards

Alle geregistreerde QHSE meldingen in Improve worden weergegeven in duidelijke grafieken. Door de grafieken uit verschillende bronnen te visualiseren in een overzichtelijke dashboard heb je direct inzicht op de risico’s op de werkvloer, status van maatregelen en openstaande acties.

Continu verbeteren

Continu verbeteren van je organisatie is niet alleen erg belangrijk om de organisatie naar een hoger niveau te tillen maar is ook een eis van elke ISO norm zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 15001, etc. Improve is opgezet volgens de PDCA-cyclus (Plan-Do-Check-Act). Dit is een methode waarmee je stap voor stap het werkproces verbetert door ieder jaar de lat steeds iets hoger te leggen. Gedurende iedere herhaling, verbetert jouw organisatie de werkwijze en wordt het proces de volgende keer met een nóg beter resultaat uitgevoerd.

Quality

Met kwaliteitsmanagement werk je constant en doelgericht aan de kwaliteitsverbetering van je dienst-verlening, producten en bedrijfsprocessen.

Een kwaliteitsmanagementsysteem draagt bij aan het verkrijgen van beter inzicht in de kwaliteitsrisico’s van jouw organisatie

Health & Safety

Veilige en gezonde werkomstandigheden zijn essentieel voor het goed functioneren van een bedrijf.

Het doel van een Health & Safety managementsysteem is ongevallen en ziekten, veroorzaakt door het werk, te voorkomen.

Security

Voor het behouden én het behalen van het AEO-certficaat is het belangrijk om je bedrijfsprocessen, risico’s en maatregelen goed in kaart te brengen en te onderhouden.

Met een security managementsysteem kan de bescherming van jouw processen, goederen en informatie worden gegarandeerd.

Environment

Milieuzorg wordt steeds belangrijker. Een effectief milieubeleid en het behalen van milieuprestaties zorgt voor efficiëntie en kostenreductie.

Het online managementsysteem Improve draagt zorg voor het beheren en naleven van alle milieu aspecten conform de ISO 14001 norm en geldende wet- en regelgeving.

Zelf aan de slag met Improve?

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden! Ga aan de slag met het online managementsysteem en ervaar alle voordelen en gebruiksgemakken zelf!

Demo aanvragen