Skip to main content

Health & Safety

Alle kennis en documenten op één centrale plek, om zo het optimale uit jouw veiligheidsdoelen te halen. Maak kennis met het online veiligheidsmanagementsysteem Improve.

Veilige en gezonde werkomstandigheden zijn essentieel voor het goed functioneren van een bedrijf. Als werkgever ben je verplicht om de veiligheid, gezondheid en het welzijn (VG&W) voor zowel de medewerkers als bezoekers binnen jouw onderneming te garanderen.

Zijn jouw VG&W risico’s beheerst? Het veiligheidsmanagementsysteem Improve geeft inzicht in de beheersing van de risico’s en verhoogt het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie.

 

5000

QHSE-managers gingen jou voor!
Waarom kiezen voor het veiligheidsmanagementsysteem Improve?

  • Het verhoogt het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie
  • Continue verbetering van veiligheid, gezondheid en welzijn (VG&W)
  • Een inspectie uitvoeren met pen & papier is verleden tijd
  • Altijd inzicht in de mate van beheersing van de VG&W risico’s en indien nodig, de mogelijkheid tot direct bijsturen
  • Voorkom (bijna) ongevallen en beperk het ziekteverzuim
  • Voldoe aan geldende wet- en regelgeving op het gebied van VG&W
  • VG&W staan aantoonbaar hoog in het vaandel van jouw onderneming. Dit kan waardevol zijn voor jouw stakeholders.

Met VMS Improve sta je al 3-0 voor!

Het voordeel van Improve is dat het systeem al is gevuld met de eisen uit ISO 45001 norm of de VCA Checklist. Wil jij starten met het veiligheidsmanagementsysteem Improve? Dan staan alle registratieformulieren, documenten, procedures en andere benodigde zaken conform de ISO 45001 norm en VCA Checklist klaar. Wij regelen de inrichting, zodat jij alleen nog maar aan de slag hoeft met de uitvoering.

Waarom een veiligheidsmanagementsysteem?

Een VMS zorgt voor structuur en draagt bij aan een goede implementatie van de veiligheidsprocedures en instructies naar de praktijk. Zodra een VMS goed is geïmplementeerd wordt de kans op een bedrijfsongeval verkleint of zelfs voorkomen. Daarnaast zorgt het ervoor dat veiligheid, gezondheid en welzijn binnen je organisatie onderwerpen zijn die aandacht krijgen.

Wat heb je nodig voor het opzetten van een VMS?

Wil jij aan de slag met de VCA checklist of de internationale norm ISO 45001? Het veiligheidsmanagementsysteem Improve helpt bij het voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. De benodigde procedures, registratieformulieren en documenten zetten wij van A tot Z helemaal klaar zodat jij je kunt focussen op de uitvoering.

Het managementsysteem is al gevuld met de juiste documentatie, voordat jij aan de slag gaat met het systeem

Het unieke aan veiligheidsmanagementsysteem Improve is dat het systeem al volledig is ingericht met de juiste processen, documenten en registraties voordat jij als QHSE-manager met het systeem aan de gang gaat. Wij als ervaren QHSE-professionals vullen de systemen voor onze opdrachtgevers al direct, zodat jij dit zelf niet hoeft te doen. Scheelt tijd, zodat jij direct aan de slag kan met jouw veiligheidsdoelen, VCA of VCU.

Geef gebruikers functionaliteiten

Jij als QHSE-manager/medewerker bent in de lead van jouw QHSE-afdeling of taken. Medewerkers op de vloer hebben daarom hele andere gebruiksbehoeftes dan jij. Binnen Improve bepaal jij gemakkelijk wie welke rechten heeft. Op deze manier heeft iedereen een persoonlijke omgeving waar diegene zich in kan bevinden. Wel zo overzichtelijk.

Voer verbetermaatregelen door

Bekijk continu de status van openstaande registraties. Is een verbetermaatregel niet opgepakt? Dan kan er eenvoudig worden gemaild via het systeem naar de eindverantwoordelijke.

Managementevaluaties

Aan het einde van een kwartaal of jaar beoordelen of de organisatie voldoet aan de gestelde kwaliteitsnorm? Binnen heldere grafieken en dashboards rol je binnen een handomdraai scherpe dossiers uit die de verbeterpunten omtrent veiligheidsmanagement aangeven. Zo kan de directie vrijwel direct acteren op het nemen van nieuwe maatregelen.

Tijdens een audit laat jij zien dat jij procesmatig te werk gaat

Tijdens een audit laat jij het kwaliteitsmanagementsysteem zien en kun je gemakkelijk aantonen dat jij aan alle eisen conform de ISO 45001 norm werkt.

Klaar voor de start?
Ready, set & Improve!

Wil je Improve zelf uitproberen? Ga dan aan de slag met Improve en ervaar alle voordelen en gebruiksgemakken zelf!

Demo aanvragen