Skip to main content

Environment & Sustainability

Hoe manage, beheers en optimaliseer je een gestroomlijnd milieubeleid binnen de organisatie die voldoet aan de juiste normstelling? Door je processen en registraties te beheren binnen milieumanagementsysteem Improve.

Ontdek het milieu-managementsysteem Improve

Een strak milieubeleid handhaven door middel van een professioneel milieumanagementsysteem? Dat is mogelijk met ons online managementsysteem Improve. Dit managementsysteem is opgezet conform de eisen van ISO 14001. Hierdoor voldoet jouw organisatie altijd aan de juiste wet- en regelgeving en voor jou geldende milieueisen. Met Improve kun je de aanwezige milieuaspecten en risico’s identificeren, registeren, analyseren en beheersen.

Wat zijn de voordelen van milieumanagement met Improve?

Voldoen aan wet- en regelgeving én het beheersen van milieurisico’s

Streven naar permanente verbetering van de milieuprestaties en -risico’s

Bewustwording van milieuprestaties en -risico’s

Aantoonbaar duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en bijdragen aan een beter milieu

Milieumanagement
ISO 14001

Waarom ISO 14001?

ISO 14001 ziet toe op een efficiënt milieumanagement. Bij milieumanagement wordt er gedacht vanuit het ‘levenscyclus’ perspectief. Eveneens worden de mogelijke milieuaspecten van leveranciers of onderaannemers binnen het milieumanagementsysteem meegenomen. De informatie die stakeholders leveren bevordert bovendien de ontwikkeling van het milieubeleid dat hiermee in lijn ligt met de ISO 14001-norm.

De mogelijkheden van Improve

Het inrichten van een QHSE management systeem

Improve maakt het mogelijk om alle milieu registraties, procedures, formulieren, werkinstructies op één plek te beheren. Middels een Cloudomgeving zijn analyses, verantwoordelijkheden, verbetermaatregelen, milieuwet- en regelgeving en de status van toekomstige en openstaande taken overal toegankelijk. Improve is te gebruiken via smartphone, tablet en laptop. Overigens is Improve niet alleen geschikt voor de ISO 14001 of ISO 50001 (milieu)normen, maar ook voor alle andere ISO-normen op het gebied van QHSE-management.

Wat bereik je met milieumanagement software Improve?

Met onze software creëer je een heldere structuur voor milieuprocessen én werkinstructies, en kan je per medewerker de hieruit voortvloeiende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden tot in detail vastleggen. Door middel van duidelijke overzichten en grafieken heb je toegang tot realtime inzicht van wat er binnen jouw organisatie afspeelt. Iedere medewerker kan eenvoudig meldingen maken van afwijkingen, incidenten en verbeteringen binnen processen. Eventuele milieurisico’s kunnen direct worden opgepakt! Zo blijf je de organisatie en de processen continu verbeteren, blijf je voldoen aan wet- en regelgeving en hou je je stakeholders tevreden.

Zelf aan de slag met Improve?

Zelf uitproberen zegt meer dan 1000 woorden! Ga aan de slag met het online managementsysteem en ervaar alle voordelen en gebruiksgemakken zelf!

Demo aanvragen