Skip to main content

Delta Heat Services is specialist in industriële warmtebehandelingen op locatie. Met een flexibele benadering en hoge kwaliteit dienstverlening kunnen zij onder andere grote turnarounds, onderhouds- en nieuwbouwprojecten uitvoeren.

Na een succesvol afgerond digitaliseringstraject belichten wij met trots deze nieuwe samenwerking!

Behoefte aan digitalisering van het managementsysteem

In maart 2021 kwamen wij in contact met deze mooie organisatie uit Stellendam. Zij beschikten destijds over een (hardcopy) managementsysteem dat gecertificeerd is voor ISO 9001 en de VCA-Petrochemie Checklist. Het systeem bestond uit diverse Word en Excel documenten wat jarenlang goed zijn werk heeft gedaan. Echter door de groeiende organisatie, het openen van andere vestigingen en verschillende inzichten van medewerkers bestond het risico dan de structuur onoverzichtelijk zou worden. Dit verbeteren was dan ook de wens van deze organisatie.

Waarom kiest Delta Heat voor QHSE management systeem Improve?

Vorig jaar hebben de consultants van Octant het managementsysteem omgezet naar het online managementsysteem Improve, een online oplossing voor het eenvoudig implementeren van een certificering zoals ISO 9001 en VCA-P. Met als doel; het creëren van een heldere structuur van QHSE processen, -documenten en -formulieren, gebruiksvriendelijk en altijd en overal te gebruiken door medewerkers op zowel lap- of desktops als op mobile devices.

”Al onze medewerkers werken nu met Improve!”

Orlando van Driel, QHSE-manager van Delta Heat Services vertelt:

“sinds begin 2022 werken alle medewerkers van Delta Heat met het online managementsysteem Improve. Meldingen worden niet meer geregistreerd via een Word document maar in online formulieren waarbij een maatregel direct uitgezet kan worden naar de verantwoordelijke medewerker. Improve is een systeem dat automatisch notificeert, je op de hoogte houdt van de voortgang van maatregelen en je herinnert bij het uitvoeren van taken. Al onze QHSE resultaten en de status van onze verbetermaatregelen staan nu in strakke grafieken in overzichtelijke dashboards. In één oogopslag weten we waar we staan en wat er moet gebeuren. Improve is echt een meerwaarde voor ons gebleken en is een meerwaarde voor iedere organisatie met een ISO, VCA en/of AEO certificering”!

Delta Heat kiest voor QHSE management systeem Improve!

Ook net zoals Delta Heat aan de slag gaan met online management systeem Improve? Neem gerust contact met ons op!